Të gjitha kategoritë
EN

Zgjidhje 99% e personalizuar e pastërtisë 0xygen

Ti je ketu : Shtëpi> Produkte > Uzina Mjekësore e Oksigjenit PSA > Zgjidhje 99% e personalizuar e pastërtisë 0xygen

  • https://www.techraychina.com/upload/product/1643011371212135.png

Impianti 99% 0xygen për Spitalin


hetim
  • Përshkrimi i provës
Përshkrimi i provës

Sistemi i gjeneratorit të oksigjenit PSA 99% i pastërtisë: Personalizimi i burimit të oksigjenit

Zgjidhje 99% e personalizuar e pastërtisë 0xygen

  • Standardi i përqendrimit të oksigjenit të shkallës mjekësore

          Përqendrimi i oksigjenit mund të arrijë 99.5%-99.8%


  • Pastërtia rritet me shpejtësi

          Rritja e pastërtisë së oksigjenit në standard brenda 10 min.


  • Personalizimi i burimit të oksigjenit

          Përshtatja e oksigjenit për OT dhe ICUNa Kontaktoni