Të gjitha kategoritë
EN

Shtëpi> Rreth nesh > Historia e kompanisë

2018-2021

Planifikimi i ri i linjës së produkteve, shitjet e brendshme u rritën me 50% nga viti në vit, dhe në të njëjtën kohë tregjet e huaja arrijnë në 10 milionë shitje; e cila fitoi afro 100 nderime dhe kualifikime.

nga viti 2020 deri në vitin 2021, Techray i dhuroi spitalit një fabrikë oksigjeni me vëllim 1.5 milionë në shtëpi.

2015-2017

Sistemi i gjeneratorit modular të oksigjenit PSA është bërë produkti kryesor i "Planit të Trembëdhjetë Pesëvjeçar" të industrisë mjekësore në Provincën Hunan dhe është futur në nivelin tjetër të biznesit.

2011-2014

Zyrtarisht Techray u vendos në Parkun Industrial Ndërkombëtar të Pajisjeve Mjekësore Lugu me zyrë dhe fabrikë të pavarur. Gjeneratori modular i oksigjenit me patentë të Shpikjes Kombëtare i shitet spitalit me më shumë se 2500 spitale.

2007-2010

Historia e Techray Medical Technology Co., Ltd fillon në 2007. 

Techray u vendos në bazën e sipërmarrjes pasi u regjistrua dhe u krijua, dhe realizoi pavarësinë e zyrës dhe prodhimit; Në të njëjtën kohë, u krijua qendra e kërkimit dhe zhvillimit, produktet u rinovuan vazhdimisht.