Të gjitha kategoritë
EN

Impianti inteligjent modular i oksigjenit

Ti je ketu : Shtëpi> Produkte > Uzina Mjekësore e Oksigjenit PSA > Impianti inteligjent modular i oksigjenit

 • https://www.techraychina.com/upload/product/1642993547113070.png
 • https://www.techraychina.com/upload/product/1645509854777146.jpg
 • https://www.techraychina.com/upload/product/1645509971336219.jpg
 • https://www.techraychina.com/upload/product/1645510107692960.jpg

Impianti inteligjent modular i oksigjenit për spital


hetim
 • Përshkrimi i provës
Përshkrimi i provës
 • Parimi dhe procesi i punës

Parimi dhe procesi i punës së impiantit të oksigjenit PSA 

Me ajrin si material dhe sitë molekulare si absorbues, TECHRAY'Sistemi modular i gjeneratorit të oksigjenit është të adoptojë teknikën e avancuar të ndarjes së ajrit PSA (Adsorbimi i Lëkundjes së Presionit) për të formuar një proces të qarkullimit të përthithjes gjatë ngjeshjes dhe desorbimit gjatë dekompresimit në mënyrë që të prodhojë oksigjen duke ndarë oksigjenin dhe azotin në ajër duke përdorur vetinë fizike që në temperaturë normale dhe presion të ulët, në mënyrë që pastërtia e oksigjenit të tejkalohet 93%+-3% v/v.


 • Rrjedha e punës e impiantit të oksigjenit të sitës molekulare

rrjedha e punës e impiantit të oksigjenit të sitës molkulare


 • development

 • Katër tipare

Fabrika e oksigjenit techray katër tipare


 • Teknologji e avancuar inovative——Performancë perfekte

Teknologji e avancuar inovative——Performancë perfekte


 • Dhoma e makinerive

dhomë makinerie

dhomë makinerie2

Na Kontaktoni