Të gjitha kategoritë
EN

Mirë se vini në TECHRAY

RRETH NESH

 Techray Medical Technology Co., Ltd është një kompani inovative e cila integron kërkimin, projektimin, prodhimin, shitjet, instalimin dhe pas shitjes në një sistem inteligjent të bazuar në pastrimin e mjedisit mjekësor të gjelbër. Techray fokusohet në fushën e shëndetit të oksigjenit, e cila është një markë profesionale në industrinë e prodhimit të oksigjenit të sitës molekulare mjekësore të nivelit të lartë. Si pjesëmarrës kombëtar dhe përcaktues i standardit të ri për sistemin e gjenerimit të oksigjenit me sitë molekulare mjekësore, Techray fitoi vazhdimisht ofertën me çmimin e parë në projektin e gjenerimit të oksigjenit në pllajë të Departamentit të Përbashkët të Logjistikës të Komisionit Qendror Ushtarak

MË SHUMË

Rast

Pse të zgjidhni na

Certifikatë